Перець, фарширований овочами : вегетаріанський рецепт


Булгур – таємний інгредієнти цієї страви грає вирішальну роль, його, безумовно можна замінити рисом, пшоном, і навіть відвареною картоплею. Але ця заміна сильно змінитися смак вегетаріанського фаршированого перцю.

 

Рецепт приготування булгура простий, смак нейтральний, ситніший ніж звичний рис.
Другим важливим інгредієнтом начинки буде смажений баклажан. Так само не забувайте про спеції, оскільки в приготуванні вегетаріанських страв вони відіграють ключову роль.

Продукти для приготування фаршированого вегетаріанського перцю :

  • 2 великих болгарських перцю;
  • булгур 2 їдалень ложки;
  • вода;
  • сіль;
  • приправа до м’яса або курки;
  • рослинна рафінована олія;
  • 1 маленький баклажан;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • помідор за бажанням.

Рецепт приготування перцю, фаршированого овочами

Булгур залити гарячою водою і варити до готовності 25-35 хвилин.
Фарширований перець овочами, найсмачніший рецепт містить багато різних овочів, і зараз ми займемося їх приготуванням.
Цибулю нарізувати дрібними кубиками.

Моркву натерти на великій терці.

Баклажан очистити від шкірки і нарізувати великими кубиками. У цій страві шкірка тільки заважатиме, сильно виділяючись із загальної маси начинки.

Влити на пательню олію, прогріти і викласти овочі. Оскільки баклажан і морква не смажитимуться без олії, то його потрібно влити не менше 2 столових ложок.

Поки смажаться овочі, ми підготуємо перець. Зрізувати шапочку разом з хвостиком, очистити від насіння. Шапочку не викидаємо – вона не лише доповнить перець, але і надзвичайно корисна частина перцю.

Начинку викласти і трохи охолодити.


Додати відварені раніше булгур.
Додати сіль, спеції до курки і прованські трави.

Наповнити начинкою перець, і помідори, якщо начинка залишилася.

Викласти перець у форму, не забуваючи про кришечки.
Додати воду в форму на 2 см і випікати 1 годину до готовності за температурою 160 градусів на середній полиці.

Подавати неодмінно гарячим, прикривши кришечками.
Ось ви і дізналися як готувати фаршировані перці овочами.
Покроковий рецепт з фото, сподіваюся, допоможе вам в цій простій справі.

Поради з приготування

  • Якщо ви бажаєте понизити кількість жирів у блюді – баклажани краще відварити шматочками і віджати, а моркву протушкувати. Та смак сильно не зміниться, а калорійність сильно знизитися.
  • Для прискорення процесу приготування перець можна бланширувати 10 хвилин або 15 хвилин запікати, тоді швидкість приготування скоротитися удвічі.


Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Чернівці, Вінниця, Хмельницький, Ужгород, Черкаси, Калуш, Дрогобич, Житомир, Стрий, Виноградів, Полтава, Біла Церква, Коломия, Кам'янець-Подільський, Самбір, Одеса, Запоріжжя, Червоноград, Харків, Дніпро, Чернігів, Новояворівськ, Жовква, Золочів - відвідувачі саме з цих міст найчастіше знаходять відповіді у нас на сайті.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *